Koris "Aura" aicina uz skati

Šodien, paskatoties no rīta ārā pa logu, pēc tam izejot no mājas un ieelpojot šī rīta gaisu, pirmā doma bija – pavasaris beidzot ne tikai „uz papīra” ir pienācis, bet arī dabā. Un pavasaris pienāk ne tikai ar saules staru siltumu, kaķu ņaudēšanu un putnu čivināšanu, bet Latvijas koriem tas parasti sākas ar skati. Protams, tas attiecas arī uz Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jaukto kori „Aura”, kuram jau šo sestdien, 24.martā, LU Lielajā aulā kopā ar citiem Inta Teterovska koru grupas koriem būs jārāda sava varēšana un dziesmu svētku repertuāra pārzināšana.

Lielā koru skaita dēļ mūsu grupa ir sadalīta divās daļās. Mūsu koris dzied otrajā daļā, kas savu uzstāšanos sāk 13.00. Koris „Aura” šajā skatē izpildīs 3 dziesmas:
1) latv. t.dz. Riharda Skultes apdarē „Līgo saule vakarā”,
2) latv. t.dz. Imanta Ramiņa apdarē „Pūt vējiņi”,
3) Jāzepa Vītola dziesmu ar Krišjāņa Barona tekstu „Upe un cilvēka dzīve”.

Laipni gaidīti visi interesenti – gan tie, kas ir pastāvīgi kora „Aura” klausītāji, gan tie, kas kori „Aura” nekad „dzīvajā” vēl nav dzirdējuši.

Komentāri

ILVA

2012. gada 22. martā, 21:57

Jums ir par ko DZIEDĀT! Lai visas trīs dziesmas un katra atsevišķi pastāsta AURAS stāstu! :)

mareta

2012. gada 24. martā, 12:07

Lai jums izdodas!:):):)

Guntis

2012. gada 26. martā, 21:21

Tādas, tik patiesas emocijas un dziedātprieks! Tā 24. martā dziedāja tikai Aura! Rīgas koru skates rezultāti: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ag6UF3FzS7VqdFRydVZqTkhNT2d5dmNyb1FmX0w2LVE#gid=3